Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Sverige language:svenska
CF7A8451 edit.jpg

Fantastisk avkastning på investering

CF7A8505.JPG

Russell Reid och Mr. John har uppnått exceptionella besparingar och förbättrad effektivitet genom att implementera AMCS-plattformen.

Russell Reid och Mr. John

Otroligt stora besparingar

Russell Reid och Mr. John har uppnått exceptionella besparingar och förbättrad effektivitet genom att implementera AMCS-plattformen.

Russell Reid är ett familjeägt avfallshanteringsföretag med säte i New Jersey. Företaget har två märken:  Russell Reid (www.russellreid.com) och Mr. John (https://mrjohn.com). Företaget har varit verksamt sedan 1964 och finns idag på 7 platser med 312 anställda och 200 fordon. Verksamheten täcker hela New Jersey, New Yorks fem stadsdelar samt östra Long Island, östra Pennsylvania, Philadelphia och norra Delaware.

Utmaningen

Gary Weiner, VD: ”Vår främsta prioritet är nöjda kunder. För att uppnå denna vision har vi gjort stora investeringar i våra anställda och utrustning och teknik för att föra min fars arv vidare. AMCS-programvaran är fantastisk för verksamhetens alla utvecklingsskeden. Vi har utvecklats mycket under 15 år och ser många möjligheter att ytterligare förbättra oss och fortsätta vara innovativa.”

Lösningen

Rob Suessmann, logistikchef: ”Det mest spännande för oss var när AMCS införde en mobil lösning som kunde integreras vårt affärssystem.  Förr utfördes allt manuellt.  Det var en stor förändring när vår fältservicegrupp kunde börja använda mobila enheter.

Vi kan spåra en order från expedieringsavdelningen hela vägen till förarens mobila app och sedan tillbaka till kontoret.  Genom att alltid veta var alla lastbilar befinner sig kan vi hantera oplanerat och akut arbete. Genom att veta exakt var fordonen befinner sig och deras status kan vi delegera arbetet mer effektivt till rätt resurs och på så sätt bättre uppfylla kundernas behov.”

Resultatet

Affärssystemlösningen är hjärtat i vår verksamhet. Den största fördelen är att vi ser vad som pågår i vår verksamhet varje dag.  Med 200 fordon på vägarna krävs många rörliga delar för att koordinera, organisera och omorganisera scheman och vi måste göra detta så kostnadseffektivt och effektivt som möjligt. 

  • Förenklade processer och ökad produktivitet.
  • Förbättrad kundservice.
  • Skalbart system för växande företag.
  • Insikt i verksamhetens prestation.
  • Förbättrad kommunikation mellan kontor och fält.
  • Fantastisk avkastning på investering.

Läs mer

Ladda ned fallstudien och läs om alla fördelar och resultat som Russell Reid och Mr. John har uppnått genom att implementera AMCS-plattformen!

https://www.russellreid.com/

https://mrjohn.com/

Begär en demo